fbpx
TARTU, ESTONIA

Kui paastumas käimine sõpradega jutuks tuleb, arvatakse, et see on mõeldud ainult kaalulangetamiseks. Kui kuskilt valutab või midagi viga on, joostakse pigem arsti juurde ja võetakse valuvaigisteid.

Mina ei taha tablette võtta, eriti pärast seda, kui olen kuulnud siinseid loenguid ja arstide soovitusi kasutada pigem loodustooteid. Olen siinse arsti soovituste alusel oma menüüst paljud asjad maha tõmmanud (näiteks  piimatooted), toitun  toidutalumatuse testi järgi.

Olen pärast eelmise aasta esimest paastukuuri hakanud mõtlema, et ei ole ju mõtet süüa midagi, mis hirmsasti maitseb, aga mille söömise järel on enesetunne väga halb. Minu jaoks on olnud kõige raskem kolmas päev, edasi läheb lihtsamaks. Algul ei taha jalutamagi minna, edaspidi juba hea meelega.

Kaal langeb ligikaudu 5–6 kg, aga eelkõige tulen siia ravile, mitte kaalu langetama.

Arhiiv
Rubriigid